Časově omezená sleva 30% na tůje

Více o akci v článku...

ČASOVĚ OMEZENÁ SLEVA 30% NA TŮJE V PRAZE

O akci - JAK NAKOUPIT S 30% SLEVOU


Sleva 30% na všechny dřeviny na živé ploty v našem eshopu. Každý kdo si do konce září objedná v našem eshopu dostane při jejich převzetí 30% slevu (ceny na eshopu jsou již nyní s 30% slevou a zobrazují se do konce září). Rezervace proběhne při jejich nakoupení zde přes eshop. Klasicky dřevinu objednáte spolu s počtem jejich kusů a na konci objednávky zadáte možnost Osobního vyzvednutí na prodejně nebo zvolíte naši přepravu, kdy vám dřeviny přivezeme. Dřeviny zaplatíte až při jejich vyzvednutí ve Vámi zvoleném termínu v průběhu září nebo později.

Kdy můžu dřeviny vyzvednout?

Dřeviny budou k dispozici během měsíce Září v Našem zahradním centru, kde si je můžete již pohodlně vyzvednout nebo si od nás objednat jejich odvoz. Po okolí zajistíme dopravu zdarma.

Proč nakoupit právě u nás?

Oproti jiným obchodům zaručujeme bezkonkurenční kvalitu Tůjí, jelikož se jim u nás dostává té nejlepší možné péče. Přijďte se k nám v září sami přesvědčit. 

Lze rezervaci zrušit?

Ano. Rezervaci tůjí lze bezplatně zrušit do 14ti dnů od jejího uskutečnění.

Vaše Zahradnictví Praha Horní Počernice 

Časově omezená sleva 30% na tůje - 1187323 - Thuje Sleva Zahradnictví Praha do konce Srpna

Thuje Sleva Zahradnictví Praha do konce Srpna

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace