DÝŇOVÝ VÍKEND - 18. a 19. října 2014

Akce pro děti v našem zahradním centru, Přijďte si vydlabat svoji dýni, ochutnat dobroty z dýní od Dýňobáby nebo zkusit třeba Čarodějný trojboj. Na konci trojboje budou všichni odměněni za svoji snahu dýňodiplomem.

DÝŇOVÝ VÍKEND - 18. a 19. října v našem zahradnictvíDýňový víkend

Dlabání dýní                                                                                                            Přijďte si k nám s celou rodinou vyřezat dýni, strašidelnou nebo legrační, to je jen na Vás. Hlavní je strávit hezké podzimní odpoledne, zasoutěžit si a odnést si dýňovou lucerničku, dýňodiplom a hezké zážitky. Nářadí na dlabání zapůjčíme. S dlabáním poradíme, pomůžeme.

 
Dobroty od Dýňobáby
Naše kouzelná Dýňobába pro Vás vyčarovala ty největší dobroty z dýní. Přijďte ochutnat dýňovou polévku, kompot z dýně, dýňový koláč a další pamlsky.
 
Čarodějný trojboj
Děti mohou soutěžit, rodiče povzbuzovat své ratolesti v našich čarodějných hrách, za které bude každý odměněn dýňodiplomem.
 
 
Malování na obličej
Naše kouzelná víla Vám na obličej namaluje ty nejhezčí obrázky, zvířátka, kytičky, pavučinky, co Vás jen napadne...
 
Dýňový víkend
DÝŇOVÝ VÍKEND - 18. a 19. října 2014 - 1187512 -
DÝŇOVÝ VÍKEND - 18. a 19. října 2014 - 1187513 -
DÝŇOVÝ VÍKEND - 18. a 19. října 2014 - 1187514 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace